ANTALYA / SERİK - Serik Fen Lisesi

Mrt

27 Mart 2024 tarihinde ilimiz geneli 9.sınıflarda yapılan Tarih dersi sınavı cevap anahtarı.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yıl dönümü etkinliğimiz okulumuzda kutlandı.

Mrt

Türkiye'nin savunma sanayii stratejisinin en önemli ayağı olan yerlilik ve millîlik vurgusu, KAAN projesiyle yeni bir boyut kazanmış, KAAN' ın geliştirilmesi sürecinde Türk mühendislerinin bilgi birikimi ve tecrübeleri, ülkemizin bu alandaki yeteneklerini gözler önüne sermiştir."Millî Muharip Uçağımız KAAN" başlığıyla TUSAŞ tarafından hazırlanan video

Şbt

Dünya Matematik Günü Etkinlikleri okulumuz matematik öğretmenleri önderliğinde öğrencilerimizle birlikte okulumuzda birçok etkinlikle kutlanacaktır.

Şbt

Okulumuz öğretmeni Pınar ARICAN önderliğinde okulumuz öğrencileri ile E twinning projesi Water For Me ile Avrupa Kalite Etiketini aldı.